Receptek Főételek Hal Rántott, fűszeres pangasius filé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg zsemlemorzsa
10 dkg finomliszt
1 kg Pangasius filé

Leírás

Az előkészített halszeleteket langyos tejbe áztatjuk, amibe sót, borsot, kakukkfüvet, vegetát és egy kis fokhagymát keverünk el. A tejtől megpuhul, magába issza azt és selymes, különleges íze lesz tőle. Közben előkészítjük a panírt: tojást, lisztet és zsemlemorzsát, melybe szezámmagot keverhetünk. Bepanírozzuk a halszeleteket és bő olajban kisütjük. Frissen tálaljuk, köretként krumpli és rizs passzol hozzá. A pangasius egyszerű, kellemes, lágy ízű, gyorsan elkészíthető, szálkamentes, közkedvelt halfaj és még a hűtőnek sem lesz tengeri hal szaga. Emellett szép, fehér húsú, nem szárad ki könnyen.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4