Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gyümölcsöket kockára vágjuk és a borral együtt felrakjuk főni. Porcukorral ízesítjük és addig forraljuk, míg sűrű ragut nem kapunk. A fagyit kigombócozzuk és visszarakjuk a fagyasztóba. A tojást felütjük és felverjük. A zsemlemorzsát és a kókuszreszeléket összekeverjük. A fagyi gombócokat bepanírozzuk, mintha sajt lenne, azaz kétszer rakjuk a tojásba és a morzsába. Mindezt nagyon gyorsan kell, hogy ne olvadjon a fagyi. Ha megvagyunk, visszarakjuk a fagyasztóba és kifagyasztjuk. Mikor sütni akarjuk, felmelegítjük jó forróra az olajat és pillanatok alatt kisütjük a gombócokat, majd azonnal tálaljuk és elfogyasztjuk a gyümölcsraguval. Belül hideg, kívül forró.