Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Rántott csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
25 dkg finomliszt
3 dl étolaj
10 dkg margarin
25 dkg zsemlemorzsa
8 darab csirkecomb (kicsi)

Leírás

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a húst megsózzuk, kicsit állni hagyjuk. Közben, a bundához a lisztet az egyik tojással, a margarinnal, csipetnyi sóval és kevés vízzel összegyúrjuk, majd fél órára hűtőbe rakjuk. A combokat vékonyan margarinozott sütőedényben, egymás mellé fektetjük, tetejüket megkenjük margarinnal. Forró sütőben, szép pirosra sütjük. A tésztát késfok vastagságúra nyújtjuk, és akkora darabokra vágjuk, hogy 1-1 combot be lehessen csomagolni vele. Sütőlemezre helyezzük a becsomagolt combokat, tetejüket a másik tojással megkenjük, és forró sütőben, pirosra sütjük. Salátával kínáljuk, de adhatunk hozzá rizst, vagy burgonyát is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4