Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a húst megsózzuk, kicsit állni hagyjuk. Közben, a bundához a lisztet az egyik tojással, a margarinnal, csipetnyi sóval és kevés vízzel összegyúrjuk, majd fél órára hűtőbe rakjuk. A combokat vékonyan margarinozott sütőedényben, egymás mellé fektetjük, tetejüket megkenjük margarinnal. Forró sütőben, szép pirosra sütjük. A tésztát késfok vastagságúra nyújtjuk, és akkora darabokra vágjuk, hogy 1-1 combot be lehessen csomagolni vele. Sütőlemezre helyezzük a becsomagolt combokat, tetejüket a másik tojással megkenjük, és forró sütőben, pirosra sütjük. Salátával kínáljuk, de adhatunk hozzá rizst, vagy burgonyát is.