Hozzávalók

2 dl tejföl
2 darab paradicsom
2 darab zöldpaprika
3 dl rizs
20 dkg vegyes zöldség (borsó, kukorica, sárgarépa)
kg karfiol
80 dkg sertéscomb

Leírás

Egy edénybe vizet teszünk fel, főni. Ha már fő, akkor beleteszünk egy evőkanál sót és a karfiolt, ebben a sós lében, megpároljuk. A húst kisebb kockákra vágjuk és felkészítjük pörköltnek. Összedaraboljuk a hagymát, paprikát, paradicsomot. Pörköltalapot készítünk és a húst ebben megfőzzük. A rizst külön lében feltesszük főni, a vegyes-zöldséggel együtt. Amikor minden külön-külön elkészült, akkor előveszünk egy közepes méretű tepsit. A jó, félig megfőtt karfiolt beletesszük a tepsi aljára úgy, hogy leszedjük a torzsájáról, hogy a tepsi alját befedje. Rátesszük a rizs felét. A pörköltet is erre helyezzük, elosztva egyenletesen. Ezután a maradék rizst is rátesszük. Az így összerakott étel tetejét, leöntjük tejföllel és körülbelül fél órára, 180-190 fokon betesszük a sütőbe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4