Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy edénybe vizet teszünk fel, főni. Ha már fő, akkor beleteszünk egy evőkanál sót és a karfiolt, ebben a sós lében, megpároljuk. A húst kisebb kockákra vágjuk és felkészítjük pörköltnek. Összedaraboljuk a hagymát, paprikát, paradicsomot. Pörköltalapot készítünk és a húst ebben megfőzzük. A rizst külön lében feltesszük főni, a vegyes-zöldséggel együtt. Amikor minden külön-külön elkészült, akkor előveszünk egy közepes méretű tepsit. A jó, félig megfőtt karfiolt beletesszük a tepsi aljára úgy, hogy leszedjük a torzsájáról, hogy a tepsi alját befedje. Rátesszük a rizs felét. A pörköltet is erre helyezzük, elosztva egyenletesen. Ezután a maradék rizst is rátesszük. Az így összerakott étel tetejét, leöntjük tejföllel és körülbelül fél órára, 180-190 fokon betesszük a sütőbe.