Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A darált húst 2 evőkanál olajon megpirítjuk, rádobjuk a zöldségeket, sóval, borssal, bazsalikommal, oreganoval és borssal ízesítve, a sűrített paradicsomot és kb. 2 dl vizet hozzáadva lefedve összepároljuk. Közben a spagettitésztát fogkeményre főzzük sós vízben. A leszűrt főtt tésztát összeforgatjuk a darált húsos keverékkel, az egészet egy hússütő tálba tesszük, tetejére karikázzuk a lilahagymát, a paradicsomot, erre öntjük a tejfölt, rá a reszelt sajtot, és lefedés nélkül a sajt pirulásáig sütjük. Tálalás előtt kb. 20 percet állni hagyjuk a tálban, hogy könnyebb legyen szeletelni. Nem szükséges kikenni a hússütő tálat, van elég zsiradék és folyadék az ételben, hogy ne ragadjon oda.