Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A darált hússal, a szokásos módon pörköltet készítek és amikor már puha, zsírjára sütöm. A rizst szintén megpárolom. A zöldbabot megtisztítottam és a két végét levágtam. Egy fazékban vizet forraltam, amibe fokhagymát, sót, borsot tettem és a babot, kb.5 percig előpároltam. A főzővizet megtartottam, amikor leszűrtem a babról (jövő héten jó lesz levesalapnak). Egy sütőtálat kiolajoztam és meghintettem zsemlemorzsával, elterítettem az alján a babot, erre jött a darált húsos pörkölt, egyenletesen, majd a rizs réteg. Lehet úgy is, hogy a pörköltet és a rizst összekeverem, amikor megfőttek és így, egyben terítem a zöldségalapra. Legvégül vastagon paradicsompürét kenek az egészre és rengeteg reszelt sajtot szórok a tetejére. Jelen esetben fele-fele arányban natúr és füstölt sajtot is. Nagyon finom ízt ad az ételnek. Forró sütőben, kb. fél órát sütöm, illetve addig, míg piros, ropogós nem lesz a sajtréteg a tetején.