Receptek Főételek Húsos ételek Rakott zöldbab paprikásan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
1 darab tejföl
20 dkg vöröshagyma
20 dkg trappista sajt
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
1 üveg zöldbab
1 kg sertéscomb

Leírás

Elkészítjük a szokásos módon a pörköltet, tűzálló, magasabb szélű tálba tesszük. Ráöntjük a lecsöpögtettet zöldbabot. Rátesszük a tejfölt, majd rátörjük a tojást, amit kicsit felverünk. Amint a tojás megsül (mint a tükörtojás), rátesszük a reszelt sajtot. Tovább sütjük, míg a sajt ráolvad. Kenyérrel fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4