Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A túrót villával áttörjük, hozzáadjuk a reszelt citrom héjat, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd az egészet jól összekeverjük. A tésztát bő, forró, enyhén sós vízben megfőzzük és leszűrjük. A tojásokat feltörjük és szétválasztjuk a fehérjét a sárgájától. A sárgáját a túróhoz adjuk, a fehérjéket pedig, egy közepes edénybe felfogjuk. A fehérjékből kemény habot verünk, a sárgáját pedig elkeverjük a túróval. A felvert tojáshabot, óvatosan a túróhoz keverjük. A leszűrt tésztát hozzákeverjük a túróhoz, hőálló üvegtálba tesszük és sütőben, közepes lángon, kb. 20 perc alatt, készre sütjük.