Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát megtisztítjuk és apró kockára vágva, 3 evőkanál olajon megpároljuk. A gombát megtisztítjuk, majd kicsi kockára vágjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, felkockázzuk és a megpárolt hagymára tesszük. Belekeverjük a borsot, paprikát, kakukkfüvet és 1 teáskanál sót. Rövid levű gombapörköltet főzünk. A végén, 2 evőkanál tejfölt adunk hozzá. Közben, megtisztítjuk a cukkinit és apró kockára vágjuk. 2 evőkanál olajon, a szétzúzott fokhagymát megfuttatjuk, hozzáadjuk a cukkinit és 1 teáskanál sót, majd fedő alatt, puhára pároljuk. Közben, megfőzzük a tésztát. (Sós, olajos vízben, 2 teáskanál só és 1 evőkanál olaj felhasználásával. Ügyeljünk arra, hogy a tészta ne főljön szét.) A sütőt előmelegítjük 220 °C-ra. Felaprítjuk a petrezselyemzöldet, felverjük a 2 tojást és belekeverjük a tejfölbe. Egy tűzálló tálat, vagy tepsit kikenünk vajjal. A tészta 1/3-át beleterítjük, rá a gombapörköltet, majd a maradék tészta felét. Erre kerül a cukkini, amire a tejföl felét simítjuk. A maradék tésztával zárunk, amire rásimítjuk a maradék tejfölt. Betesszük az előmelegített sütőbe és szép pirosra sütjük.