Receptek Főételek Tészta Rakott tészta olaszosan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
60 dkg paradicsom
1 dl extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg parmezán
1 csipet szárított bazsalikom
10 dkg sűrített paradicsom konzerv
40 dkg penne
1 csipet szárított oregánó
10 dkg krémsajt
4 gerezd fokhagyma

Leírás

A tésztát sós vízben tedd fel főni. A paradicsomokat hámozd meg, pár szemet szeletelj fel. A fokhagymát törd át és a feldarabolt paradicsommal, a sűrített paradicsommal, az olívaolajjal és az oregánóval mixeld össze. A parmezánt reszeld le és a krémsajttal, valamint a tejszínnel dolgozd össze. Ízlésed szerint sózd, borsozd. A leszűrt tésztát forgasd a sajtos masszába és egy kivajazott tálba, a felét oszlasd el. Kanalazd rá a paradicsomos masszát, majd szórd meg a bazsalikommal. A felszeletelt paradicsomot oszlasd el a massza tetején. A tetejét fedd be, a maradék sajtszószos tésztával. Előmelegített sütőben, süsd készre.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4