Receptek Főételek Húsos ételek Rakott tészta hússal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 pohár tejföl
40 dkg füstölt sonka
1 csipet őrölt fekete bors
15 dkg trappista sajt
1 kanál margarin
½ kg penne
15 dkg szalonna (húsos)

Leírás

A tésztát a szokásos módon kifőzzük. A sonkát és a szalonnát apró kockákra vágjuk, majd a margarinon megpirítjuk. A sajt háromnegyed részét lereszeljük, majd hozzákeverjük a két pohár tejfölt. Egy sütőtálba tesszük a kifőtt tésztát, összekeverjük a sonkával meg a szalonnával, ezután a tetejére kenjük a már elkészített sajtos tejfölt. Erre még a megmaradt sajtot ráreszeljük. A sütőbe tesszük, amíg a tetején barnára sül a sajt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4