Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Először kifőzőm az egyik csomag tésztát, majd az olajjal megöntözött tepsibe teszem. Utána a szalonnát apróra vágom és olajban megpirítom, majd elszóróm a tésztán. Erre kicsi öntetet öntök, nem sokat, csak mégis legyen rajta. Ezután kifőzőm a másik csomag tésztát, azt ráteszem az eddig elkészített szalonnás tésztára, majd erre ráöntöm a maradék öntetet. Így 20 percig sütöm, majd rászóróm a lereszelt trappista sajtot. 15 percig sütöm, míg meg nem pirul a sajt a tetején. Öntet: 2 kanál rétesliszthez annyi tejet öntök, hogy folyós legyen. Ehhez 2 tejfölt rakunk és hozzáöntjük a szalonna zsírját, amin pirítottuk. Ezt jól kikeverem, hogy önthető legyen.