Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
1 kg burgonya
4 kanál étolaj
3 dl tejszín
2 darab vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg trappista sajt
1 csokor spárga
3 kanál finomliszt

Leírás

A burgonyát héjában megfőzzük, majd megtisztítjuk és felkarikázzuk. A tisztított spárgát sós, cukrozott vízben megfőzzük. A tisztított, apróra vágott hagymát megpároljuk. Megszórjuk liszttel, felengedjük a tejszínnel és ízlés szerint fűszerezzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojást. Rétegezzük a burgonyát, a spárgát, végül a tejszínes öntettel leöntjük. 20 percig sütjük. Mielőtt kivennénk, rászórjuk a sajtot és alaposan rásütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4