Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük és egy tálban összekeverjük egy kanál olajjal. A paraj leveleket leforrázzuk és a paradicsomokat felkarikázzuk. A húst apró darabokra vágjuk, a gombát felszeleteljük. A hagymát lereszeljük és egy kanál olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a húsdarabokat és addig pirítjuk, míg a hús minden oldala kifehéredik. Ekkor hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsózzuk, majd a paradicsompürét is beletesszük. Keverve, együtt pároljuk, majd 1/2 dl vízzel felöntjük. Beletesszük a babért, a rozmaringot és fedő alatt, puhára pároljuk. A végén, fedő nélkül kiforraljuk, hogy mártás sűrűségű legyen. Egy jénai tálat olajjal kikenünk, elterítünk benne egy sor tésztát, erre kerül a mártásos hús fele, újra egy sor tészta, majd a mártásos hús másik fele, végül betakarjuk a maradék tésztával. Tetejét befedjük a forrázott parajjal és paradicsomkarikákkal, majd kevés vajjal, vagy olajjal meglocsoljuk. Ráreszeljük a sajtot, majd közepes hőmérsékletű sütőben, addig sütjük, míg a sajt a tetején aranysárga nem lesz.