Hozzávalók

1 csipet tengeri só
½ kg trappista sajt
1 kg burgonya (régi)
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
0.8 kg csirkemell
1 csomag bacon szalonna

Leírás

Egy réteg baconszalonna, rá 1 kg karikára vágott, főtt burgonya. Erre ráreszelni 25 dkg sajtot, majd rátenni 2-3 csirkemellfilét lisztbe, tojásba forgatva. Végül 25 dkg sajtot ráreszelni a tetejére, ráönteni az egészet tejszínnel, majd alufólia alatt párolni 1 óráig. A fóliát levéve megpirítani a tetejét.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4