Receptek Főételek Húsos ételek Rakott krumpli kolbászosan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 darab tojás (főtt)
1 doboz tejföl
3 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
20 dkg trappista sajt
1 kg burgonya (főtt)
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg parasztkolbász (házi)

Leírás

A burgonyát megfőzzük. A tepsit olajjal kikenjük. A burgonya egy részét felkarikázva, a tepsi aljára tesszük. Rápakoljuk a karikázott, főtt tojást, szintén a karikákra vágott vöröshagymát és az apróra vágott fokhagymát. Kevés tejföllel meglocsolom, a fűszerekből szórok rá egy keveset, majd folytatom a rétegezést. A lényeg, hogy a tetejére burgonya kerüljön. Ráreszelem a sajtot és a mustárral összekevert maradék tejföllel leöntöm. Apró vajdarabkákat teszek a tetejére és megsütöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4