Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyát héjasan sós vízben feltesszük főni. Közben a husit vékony csíkokra felszeljük, majd vaj és olivaolaj keveréken enyhén megpirítjuk sózzuk, fűszerezzük, továbbá a hagymát meghámozzuk, valamint a pohár tejfölöket egy edénybe összekeverjük. Ha a burgonya megfőtt, meghámozzuk, majd vékony szeletekre felszeljük. Egy tűzálló tálba egy sor burgonyát teszünk, majd egy sor husit, egy sor hagymát majd meglocsoljuk a tejföllel, valamint a tejszínnel. Addig rétegezzük míg az alapanyagok el nem fogynak. A legfelső réteg burgonya legyen, amit meglocsolunk szintén teljföllel és tejszínnel. A legtetejét pedig jól megszórjuk reszelt sajttal. Ha mindez megvan addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul. Nagyon finom csemege. Jó étvágyat mindenkinek.