Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kelkáposztát leveleire szedjük, a külső, vastag leveleit eldobjuk. A leveleket forrásban lévő, enyhén sós vízbe dobjuk, majd szűrőkanál segítségével kiszedjük és félretesszük. A megtisztított vöröshagymát előhevített olajon megpároljuk, rátesszük a darált húst, sózzuk és megszórjuk pirospaprikával. Pici vizet öntünk alá és állandó kevergetés mellett, puhára pároljuk. Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk, az aljára kelkáposztát teszünk, befedjük darált hússal, majd a tetejére ismét káposztalevelet borítunk. Meglocsoljuk a tojással összekevert tejföllel, tetejét megszórjuk reszelt sajttal és 180 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük. 25 perc alatt megsütjük, amíg a sajt szépen megpirul a tetején. A sütőből kivéve, kicsit hűlni hagyjuk. Tálaláskor kockákra vágjuk és külön tálkába öntött tejföllel kínáljuk