Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A cukkinit vágd kétujjnyi darabokra, majd fektesd a karikákat kiolajozott, tűzálló tálba és kicsit sózd be őket. A karikák alját béleld ki egy kis sajttal, hogy majd a töltelék ne ragadjon le. Ezek után, rakj a karikákra még egy sor cukkinit. (Vagyis egy-egy adag, 2 karikából álljon.) Ezt is sózd meg. Közben, a darált húst keverd össze a reszelt hagymával, a fűszerekkel, a tojással, a rizzsel és a fokhagymával. A kész töltelékkel töltsd meg a cukkinikarikákat, kicsit púpozd is rá, majd a halmok tetejére rakj egy-egy kiskanál tejfölt és reszelt sajtot. Mehet a sütőbe, 160 fokon, kb. 20-25 percre. Ezután vedd ki, szórd meg a halmokat egy kis reszelt sajttal, és tedd vissza annyi ideig, míg a sajt szép aranybarnára pirul. Lassú tűzön sűrítsd be, majd adj hozzá a tejfölt.