Hozzávalók

1 csipet tengeri só
30 dkg trappista sajt
2 fej lilahagyma
1 kg csirkemell
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
25 dkg csiperkegomba
1 darab zöldpaprika
30 dkg bacon szalonna
1 csipet ételízesítő

Leírás

A csirkemellet besózzuk. Egy jénai tálat, vagy egy formát kimargarinozunk. A tálba rétegesen helyezzük el az alapanyagokat: bacon, csirkemell, paprika karikák, hagymakarikák, gomba. 2 réteget készítünk, így az előzőeket még egyszer a tálba helyezzük. A két réteg közé tejszínt locsolunk. A tál tetejére szórjuk a reszelt sajtot, és az egészet meglocsoljuk tejszínnel. 200 fokon, alsó-felső sütési módon, kb. 75 percig sütjük, úgy, hogy 60 percig a tetejét lefedjünk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4