Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab paradicsom
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
80 dkg csirkemell
30 dkg csiperkegomba
20 dkg trappista sajt

Leírás

A gombát és a paradicsomot megmossuk, majd egyforma kockákra vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk, és meghintjük kevés fűszerrel. A csirkemellszeleteket sózzuk, és kevés olajon elősütjük. Tepsibe rakjuk, majd ráhalmozzuk a paradicsom- és gombakockákat. Betakarjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. Burgonyapürével, vagy friss salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4