Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1. Felkarikázzuk a burgonyát és a cukkinit. A cukkinit besózzuk és legalább fél órát állni hagyjuk. 2. Felkarikázzuk a hagymát és az olívaolajon a hússal megpirítjuk. 3. A paradicsomszószt ízesítjük a fűszerekkel, szószokkal, sóval. 4. Egy porcelán-, vagy cseréptál aljára tesszük a burgonyát, a levétől kinyomkodott cukkinit, a babot, a durvára darabolt fokhagymát, a pirított húst a hagymával, a felkarikázott paprikát és az újhagymát, majd leöntjük paradicsomszósszal. (Ha kevésnek érezzük a szószt, egy keveset még, ízesítés nélkül utána tölthetünk). 5. Sütőbe, 220 fokon, 45 percig sütjük, amíg a burgonya meg nem puhul. 6. Kivesszük, rámorzsoljuk a juhsajtot, megszórjuk parmezánnal és a sütőbe visszatolva megpirítjuk.