Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyát megmossuk és enyhén sós vízben megfőzzük. Ha kissé kihűltek, meghámozzuk és karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk. Kevés vajon megpirítjuk és a gombát azon pároljuk. (Ínyencek a pároláshoz kevés víz helyett, kevés fehérbort is használhatnak!) Fűszerként fehér borsot, petrezselyemlevelet használhatunk. A tojásokat keményre főzzük és meghámozzuk, majd a paradicsomokkal együtt, vékony szeletekre vágjuk. A sajtot, egy kis tálba reszeljük. Ha az előkészítés megtörtént, egy nagyobb, tűzálló tálat kikenünk margarinnal, majd rétegenként belehelyezzük a finomságokat. Burgonyára a gombát, paradicsomot, tojást, tejfölt, sajtot, majd megismételve a sort. A két fő réteg között, érdemes sót, borsot használnunk. A tál tetejére, még kevés vajat, margarint morzsolhatunk. 200 fokon megsütjük.