Hozzávalók

1 csipet tengeri só
8 darab tojás
1 pohár tejföl
2 kg burgonya
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg trappista sajt
1 szál parasztkolbász

Leírás

A burgonyát és a főtt tojásokat karikákra vágjuk. A kolbászt felszeleteljük. Egy tepsit kiolajozunk, és zsemlemorzsával meghintjük. Rétegenként lerakjuk a hozzávalókat: egy sor burgonya, egy sor kolbász, egy sor tojás, egy sor burgonya. Közben a rétegeket kicsit megsózzuk. A tetejét tejföllel meglocsoljuk, és előmelegített sütőben, kb. 20 perc alatt megsütjük. Rászórjuk a sajtot, és még 5 percig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4