Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sárgarépát felszeleteljük.A rózsáira szedett karfiolt forrásban lévő,sós vízben 10-12 perc alatt megpároljuk.A brokkolit forrásban lévő,sós vízben 3 percig pároljuk,majd hozzáadjuk a répát éa 5 perc alatt készre főzzük.A zöldségeket lecsöpögtetjük. A brokkolirózsákat tűzálló tál közepére rakjuk.Köréhalmozzuk a karfiolt és a sárgarépát.A tejet a tojásokkal elkeverjük,sóval,borssal,szerecsendióval fűszerezzük,és a zöldségekre öntjük.Előmelegített sütőben,200 fokon 15 percig sütjük.Tetejére morzsoljuk a kenyeret,elosztjuk rajta a feldarabolt vajat,majd ugyanazon a hőfokon további 30 percig sütjük.Kevés sajtot is reszelhetünk rá.Megpirított főtt újburgonya illik hozzá.