Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A brokkolit megpárolom, épp annyira hogy félig megpuhuljon. A nagyobb darabokat ketté vágom. Kétfelé osztom és az egyik adaggal kirakom a jénai tál alját. Nem kell alá semmi zsiradék. A főtt tojást rászeletelem a brokkolira. Egy tejfölbe keverek kis tengeri sót (mert a brokkolit nem sózom) és leontom vele. Ez lesz az első réteg. Ezután amilyen magas az edény, folytatom. Brokkoli, főtt tojás, tejföl, a lényeg, hogy a befejezés tejföl legyen. Ráreszelem a sajtot. Ezután sütőbe teszem és kb. 120 fokon, készre sütöm. Én salival tálalom, de aki nem diétázik, eheti bármilyen körettel.