Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 darab tojás (főtt)
20 dkg trappista sajt
1 pohár tejföl
3 fej brokkoli

Leírás

A brokkolit megpárolom, épp annyira hogy félig megpuhuljon. A nagyobb darabokat ketté vágom. Kétfelé osztom és az egyik adaggal kirakom a jénai tál alját. Nem kell alá semmi zsiradék. A főtt tojást rászeletelem a brokkolira. Egy tejfölbe keverek kis tengeri sót (mert a brokkolit nem sózom) és leontom vele. Ez lesz az első réteg. Ezután amilyen magas az edény, folytatom. Brokkoli, főtt tojás, tejföl, a lényeg, hogy a befejezés tejföl legyen. Ráreszelem a sajtot. Ezután sütőbe teszem és kb. 120 fokon, készre sütöm. Én salival tálalom, de aki nem diétázik, eheti bármilyen körettel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4