Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Folyamatos kevergetés közben, megszórjuk egy kis fűszerpaprikával. Vigyázunk, hogy meg ne égjen, majd egy kis vízzel felöntjük. A zöldségeket kockára vágjuk és a lepirított hagymán, picit pároljuk őket, majd felöntjük, körülbelül 1 liter vízzel. Öt perc forrás után, a burgonyát is beletesszük. Kevés cukorral és sóval ízesítjük. A darált húst tojással, vágott petrezselyemmel, sóval, borssal összekeverjük. Apró gombócokat formázunk a masszából, majd félretesszük. Amikor félig megfőttek a zöldségek a levesben, akkor adjuk hozzá a húsgombócokat és készre főzzük őket. Citromlével beállítjuk az ízét. A tejfölt liszttel és kevés vízzel csomómentesre keverjük, majd a leveshez adjuk és besűrítjük. Végül, megszórjuk tárkonnyal.