Hozzávalók

2 tasak vaníliás cukor
3 dl víz
4 kanál kristálycukor
2 pohár tejföl
10 dkg porcukor
3 csomag zselatin
6 kanál kakaópor
3 dl málnaszörp
3 dl növényi tejszín

Leírás

A zselatint 3 dl vízben felolvasztjuk, és 3 részre osztjuk. A tejszínt kikeverjük a porcukorral, kakaóval, és 1 rész zselatinnal. Beleöntjük a tortaformába. A 2 db tejfölt 4 kanál cukorral és 2 cs. vaníliás cukorral, valamint 1 rész zselatinnal összekeverjük, majd a hűtőbe tesszük. A tetejére a szörpöt felforraljuk, és a maradék zselatint belekeverjük. A harmadik rétegként ráöntjük a kakaós részre. Hűtőben, 2 órát dermesztjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4