Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A krumplit és a többi hozzávalót felkarikázom, a húst elkészítés előtt kiklopfolom egy kicsit, aztán megsózom, megborsozom, és állni hagyom, fél órát. A krumplit tűzálló tálba helyezem, szorosan egymás mellé, kicsit sózom, majd paradicsomot, hagymát, paprikát teszek egymás után, aztán a hússzeleteket. Addig ismételem, míg van a hozzávalókból. A végét kockázott paradicsommal zárom le. Befedem, előmelegített sütőben megsütöm, és ha már jó puha, 5 perccel a készre sülés előtt, tejföllel meglocsolom, reszelt sajttal megszórom. Kockát vágva tálalom. Megjegyzés: Só helyett, ételízesítővel szórjuk meg a közöket, így finomabb.