Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
8 darab paradicsom
6 darab burgonya
5 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
15 dkg trappista sajt
1 csipet ételízesítő
50 dkg sertéscomb

Leírás

A krumplit és a többi hozzávalót felkarikázom, a húst elkészítés előtt kiklopfolom egy kicsit, aztán megsózom, megborsozom, és állni hagyom, fél órát. A krumplit tűzálló tálba helyezem, szorosan egymás mellé, kicsit sózom, majd paradicsomot, hagymát, paprikát teszek egymás után, aztán a hússzeleteket. Addig ismételem, míg van a hozzávalókból. A végét kockázott paradicsommal zárom le. Befedem, előmelegített sütőben megsütöm, és ha már jó puha, 5 perccel a készre sülés előtt, tejföllel meglocsolom, reszelt sajttal megszórom. Kockát vágva tálalom. Megjegyzés: Só helyett, ételízesítővel szórjuk meg a közöket, így finomabb.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4