Hozzávalók

1 ízlés szerint tengeri só
5 dl tejföl
5 darab paradicsom
5 darab vöröshagyma
2 kg burgonya
1 ízlés szerint őrölt fekete bors
5 darab zöldpaprika
80 dkg sertéskaraj

Leírás

A zöldségeket karikára vágom. A sertéskarajt is felszeletelem, kiklopfolom, majd sózom, borsozom. Kivajazott tepsibe, elkezdem rétegezve lerakni a hozzávalókat, a következő sorrendben: legalulra burgonya kerül, beterítem a kiklopfolt hússzeletek felével, majd a húsra szórom a hagyma, paprika és paradicsom felét. Megsózom a zöldségeket is, majd ugyanebben a sorrendben megismétlem a lerakást ( burgonya, hús, hagyma, paprika, paradicsom, só, bors). A tetejére rákenem a tejfölt. Letakarom alufóliával, vagy a tepsi fedelével. Előmelegített sütőben sütöm, 60-70 percet. A vége előtt 10 perccel, a fedőt leveszem és hagyom a tejfölt megpirulni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4