Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 fej vöröshagyma
3 darab burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg császárszalonna
50 dkg pulykamell
1 szál parasztkolbász

Leírás

A hozzávalókat feldaraboljuk. A húst befűszerezzük és 1-2 órára hűtőbe tesszük. A krumplikat sózzuk, borsozzuk. Pálcikára szépen felfűzzük őket: hús, hagyma, kolbász, krumpli, szalonna.. Tepsibe tesszük és fóliával lefedve, közepes lángon 60 percig sütjük. 60 perc elteltével levesszük a fóliát és anélkül még további 30 percig pirítjuk. Salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4