Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kicsontozott csirkemellet megmossuk, apró szeletekre vágjuk. A bacont felszeleteljük, a cukkinit meghámozzuk, megmossuk és karikákra vágjuk. Az alapanyagokat olajjal, mustárral bekenjük és a nyársakra húzzuk. (Sorrendben: csirkemell, hagyma, csirkemell, cukkini, bacon, csirkemell, zöldpaprika.) Ezután sóval, borssal ízesítjük. Ily módon elkészítve, a 6 tele nyársat külön - külön, dupla fóliába csomagoljuk és a rostélyrácsra helyezzük. Sütéséhez kb. 3/4 óra szükséges. Fogyasszunk hozzá cikkekre vágott paradicsomot, felszeletelt, nyers uborkát.