Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A grillsütőt forrósítsuk fel. A halloumi sajtot felszeleteljük, megcsepegtetjük olajjal, és a szeleteket mindkét oldalukon megsütjük.
A quinoát beleszórjuk egy fazékba. Vizet forralunk, ráöntjük, majd fedő alatt addig pároljuk, amíg be nem szívja a vizet és meg nem dagad. Szűrjük le róla a felesleges folyadékot.
Az öntethez két evőkanál olívaolajat összekeverünk 1 evőkanál citromlével. Mézzel, sóval és borssal ízesítjük.
A kihűlt quinoát összekeverjük a rukkolával és a zöldfűszerekkel. Hozzáadjuk a félbevágott fügét és a grillezett sajtszeleteket, majd meglocsoljuk a dresszinggel. Friss mentalevelekkel tálaljuk.