Receptek Főételek Húsos ételek Pulykaragu Budapest módra

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab paradicsom
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
1 kk majoranna
40 dkg penne
10 dkg csiperkegomba
10 dkg zöldborsó
1 kk őrölt pirospaprika
60 dkg pulykacomb (filézett, felső comb)

Leírás

A húst vékony csíkokra szelem. A hagymát apróra vágom és 3 kanál olajon, üvegesre párolom. A a húst a hagymára teszem, majd fehéredésig sütöm. Ekkor felöntöm fehérborral és vízzel (fele-fele arányban), hogy a husit ellepje. Ízesítem egy leveskockával, rászelek egy paprikát és egy paradicsomot. Ha elkezd a hús puhulni, akkor mehet rá a gomba, a zöldborsó és a csirkemáj. Ízesítem és készre főzöm. Tésztával tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4