Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab paradicsom
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab zöldpaprika
2 fej vöröshagyma
2 kanál őrölt pirospaprika
1 kg pulykacomb

Leírás

Az apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával és sóval, majd ezt követően, beletesszük az apró, egyforma kockára vágott húst. Ezután megszórjuk őrölt fehér borssal, majd felöntjük kevés vízzel úgy, hogy ne lepje el. Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és paprikát, majd fedő alatt, puhára pároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4