Receptek Főételek Húsos ételek Pulykapörkölt köménymaggal

Hozzávalók

3 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom (vagy 15 dkg kész lecsó)
2 darab vöröshagyma
5 kanál étolaj
½ mk őrölt kömény
1 mk cseresznyepaprika
1 kanál őrölt pirospaprika
1 kg pulykacomb (apróra vágva)

Leírás

A fokhagymát és a hagymát megtisztítjuk. Mindkettőt finomra vágjuk, majd az olajon, együtt megpirítjuk. A köménnyel fűszerezzük. A pirospaprikával meghintjük, egy kevés vizet öntünk alá, megsózzuk és az apróra vágott paradicsomot, paprikát, illetve a lecsót is belekeverjük. Lefedve, kis lángon, puhára pároljuk. Végül a maradék fokhagymát is hozzáadjuk és a cseresznyepaprikával tüzesítjük. Hozzáadjuk a pulykahúst és puhára pároljuk. Tarhonya, vagy sós vízben főtt burgonya illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4