Receptek Főételek Húsos ételek Pulykamell ribizlivel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl félédes fehérbor
2 kanál méz
1 kanál keményítő
40 dkg pulykamell
20 dkg ribizli

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk és megforgatjuk keményítőben, majd állni hagyjuk, 10 percig. Az olívaolajat felmelegítjük és megpirítjuk benne a húst, majd hozzáadjuk a ribizlit és felengedjük borral. Alaposan kiforraljuk és ízesítjük mézzel, valamint frissen őrölt borssal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4