Receptek Főételek Húsos ételek Pulykamell kapormártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
½ dl étolaj
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
4 darab csiperkegomba
1 kanál méz
1 kk szárított kapor
80 dkg pulykamell

Leírás

A pulykamellet 4 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, sóval, borssal megszórjuk, bekenjük a mézes mustáros joghurttal és 2 órára, a hűtőbe tesszük. A hús szeleteket forró olajon megpirítjuk és pirosra sütjük. A gombafejeket lisztbe mártjuk és kevés olajon megsütjük. A hús pirításából maradt szaftot megforrósítjuk, beletesszük a tejszínt és a kaprot. Jól kiforraljuk és a hús, illetve a gomba mellé öntjük. Köretnek burgonya, vagy rizs is remek párosítás.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4