Receptek Főételek Húsos ételek Pulykacsíkok sajmártásban

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
5 dkg parmezán
10 dkg trappista sajt
1 csipet ételízesítő
0.7 kg pulykamell
5 dkg finomliszt
4 dl alaplé

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk, és kevés vajon megpirítjuk. Ha kifehéredett, megszórjuk liszttel, és felengedjük alaplével. Alaposan kiforraljuk, és beleszórjuk a sajtot. Folyamatosan keverjük, hogy ne égjen le. Ha elolvadt a sajt, akkor tejszínnel öntsük fel, és főzzük készre. Párolt rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4