Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vizet a cukorral, az olvasztott vajjal és egy kevés aromával elkezdjük melegíteni. Ha már szirupos az állaga, hűlni hagyjuk. Közben a vaníliapudingot a tejjel, a szokásos módon felfőzzük, folyékony édesítővel (vagy cukorral) édesítjük. Ha kész, ezt is hagyjuk hűlni. A már langyos sziruphoz, folyamatos kevergetés mellett, kis adagokban hozzákeverjük a tejport. A szintén langyos pudingunkat, a kész masszához keverjük. (Nem kell aggódni ha keményebb a puding, szépen el fog vegyülni.) A végén pedig, a 30 dkg kókuszreszeléket keverjük hozzá, apránként. A kész masszát, min. 2 órára hűtőbe tesszük. A lehűlt masszánkból kis gombócokat formálunk, mindegyik közepébe egy-egy hántolt mandula kerül. Kókuszreszelékben alaposan meghempergetjük. Kis méretű süteményes kapszlikban tálaljuk.