Receptek Gyerekmenü Előételek Pudingos gyümölcsleves

Hozzávalók

1 l tej
1 csomag vaníliás cukor
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet citromlé
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 darab konzerv ananász
1 csipet őrölt szerecsendió
1 kanál meggybefőtt
1 csomag vaníliás pudingpor
1 darab őszibarack befőtt

Leírás

Az összes gyümölcsöt, a levével együtt, beleöntöm egy lábosba. A barackot kisebb kockára vágom. Teszek hozzá szegfűszeget, fahéjat, kevés citromlevet és forrástól számított, kb. 5 percig főzőm. Addig, a pudingport kikeverem egy kis tejjel, illetve a vaníliás cukorral és a levesbe öntöm. Tejjel hígítom és a legvégén beleteszek egy csipetnyi őrölt szerecsendiót. Hűtve, tejszínhabbal és vaníliafagyival az igazi.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4