Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
Az almákat falatnyi kockákra daraboljuk. Az almadarabokat megmossuk, fazékba tesszük, és felöntjük 1...
Az almákat falatnyi kockákra daraboljuk. Az almadarabokat megmossuk, fazékba tesszük, és felöntjük 1 l vízzel. Elkezdjük főzni, és rakunk bele egy csipetnyi sót, 3-4 ek. cukrot (attól függően, hogy az alma mennyire édes vagy savanykás, lehet többet vagy kevesebbet is tenni hozzá) és 1 tk. fahéjat. Amikor az alma megpuhult, akkor behabarjuk a levest. Ehhez, 1 dl vízben elkeverünk 1 cs. vaníliás pudingport, majd hozzáöntünk 2 dl tejet, és csomómentesre keverjük. Ezután folyamatos kevergetés mellett, a leveshez öntjük. Újra felforraljuk, majd lefedve hűlni hagyjuk. Tálalás előtt újra átkeverjük, és ha szükséges, akkor cukorral, őrölt fahéjjal, esetleg citromlével ízesítjük.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.