Receptek Levesek Póréhagymás zöldbableves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 kanál extra szűz olívaolaj
1 darab burgonya (kb.15 dkg)
1 csipet őrölt fekete bors
2 szál sárgarépa
2 kanál friss petrezselyem (aprított)
1 kanál őrölt pirospaprika
1 szál póréhagyma
5 dl zöldségleves
1 konzerv fehérbab konzerv (sárgahüvelyű)

Leírás

A póréhagymát vékonyan felszeleteljük.A fokhagymát felaprítjuk, a burgonyát megpucoljuk, majd kockákra vágjuk. A babot vízzel átmossuk, lecsurgatjuk. Az olajat felmelegítjük, a póréhagymát és fokhagymát, kb. 5 percig megpuhítjuk. Rászórjuk a kockára vágott répát, majd a pirospaprikát. Hozzáadjuk a burgonyát, babot, majd felöntjük a forró levessel. Felforraljuk, majd fedő alatt, alacsony hőmérsékleten, 20 percig főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4