Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az olajon, megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát. Közben a tojást, a margarint és a tejfölt habosra keverjük. Sózzuk, borsozzuk és beleszórjuk az őrölt oregánót. Hozzákeverjük a megpirított hagymát (az olajjal együtt), a reszelt sajtot és a felkockázott tarját. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a szódabikarbónával, majd a tojásos keverékkel elegyítjük. Muffinformába töltjük. Tetejükbe nyomunk karikázott póréhagymát. 180 fokra, előmelegített sütőben, 20-25 perc alatt készre sütjük.