Receptek Levesek Póréhagymaleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál finomliszt
2 kanál étolaj
1 dl natúr joghurt
1 csipet őrölt fehérbors
2 szál póréhagyma
1 csipet ételízesítő

Leírás

A póréhagymák fehér részét és a zöld levelek egy részét, 1 centiméteres karikákra vágjuk, és enyhe sós vízben megfőzzük. Ha megpuhult, kivesszük a vízből, és turmixoljuk. Világos színű rántást készítünk, beleforgatjuk a póréhagymát, majd felengedjük azzal a lével, amiben a póréhagyma megfőtt. Beletesszük a maradék póréhagyma karikákat, és belefőzzük. Ha a leves forr, hozzáadjuk a joghurtot, amivel szintén kell egyet forrnia. Tálban, vagy csészékben tálalhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4