Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 kk mustár
20 dkg póréhagyma
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A pórét megtisztítjuk, két centis darabokra vágjuk és sós vízben, puhára főzzük. Ezután leszűrjük, az olajat aláöntjük és kevergetve, néhány percig, a tűzön szikkasztjuk. Langyosra hűtjük és a turmixgépbe töltjük. Csipetnyi, őrölt fehérborssal, a mustárral, meg egy fél deci tejszínnel pépesítjük. Végül, a többi tejszínt, kemény habbá verve adjuk hozzá. Fél órára, jégbe hűtjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3