Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A pontyfilét csíkokra vágom, sűrűn beirdalom, befűszerezem, majd letakarva a hűtőbe teszem. Ezután elkészítem a sörös palacsintatésztát. Keverőtálba teszek 2 tojás sárgáját, 2 dl sört, 2 evőkanál olajat. 1 kis kanál sóval kikeverem, hozzákeverek 15 dkg lisztet, ügyelve arra, hogy csomómentes legyen. Ezután a kemény habbá vert tojásfehérjét, óvatosan a masszához keverem. Felforrósítom az olajat. A pontyhúst lisztbe, majd a palacsintatésztába mártva, mindkét oldalát pirosra sütöm. Burgonyapürével tálalom.