Receptek Főételek Hal Ponty finom bundában

Hozzávalók

2 darab tojás
15 dkg finomliszt
3 dl étolaj (sütéshez)
2 kk fűszersó
2 dl világos sör
70 dkg pontyfilé

Leírás

A pontyfilét csíkokra vágom, sűrűn beirdalom, befűszerezem, majd letakarva a hűtőbe teszem. Ezután elkészítem a sörös palacsintatésztát. Keverőtálba teszek 2 tojás sárgáját, 2 dl sört, 2 evőkanál olajat. 1 kis kanál sóval kikeverem, hozzákeverek 15 dkg lisztet, ügyelve arra, hogy csomómentes legyen. Ezután a kemény habbá vert tojásfehérjét, óvatosan a masszához keverem. Felforrósítom az olajat. A pontyhúst lisztbe, majd a palacsintatésztába mártva, mindkét oldalát pirosra sütöm. Burgonyapürével tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4