Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Hal Ponty finom bundában

Hozzávalók

2 darab tojás
15 dkg finomliszt
3 dl étolaj (sütéshez)
2 kk fűszersó
2 dl világos sör
70 dkg pontyfilé

Leírás

A pontyfilét csíkokra vágom, sűrűn beirdalom, befűszerezem, majd letakarva a hűtőbe teszem. Ezután elkészítem a sörös palacsintatésztát. Keverőtálba teszek 2 tojás sárgáját, 2 dl sört, 2 evőkanál olajat. 1 kis kanál sóval kikeverem, hozzákeverek 15 dkg lisztet, ügyelve arra, hogy csomómentes legyen. Ezután a kemény habbá vert tojásfehérjét, óvatosan a masszához keverem. Felforrósítom az olajat. A pontyhúst lisztbe, majd a palacsintatésztába mártva, mindkét oldalát pirosra sütöm. Burgonyapürével tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.08.
Rendelj most
2ó 10p
h n ó p mp
Tesco eper
500 g (1 kg=1978 Ft)
-34%
1499 Ft
989
Ft
Tesco eper
Az ajánlat érvényes2025.04.08.
Rendelj most
2ó 10p
h n ó p mp
Jonagold alma
-40%
749 Ft
445
Ft/kg
Jonagold alma
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4