Receptek Desszertek Sütést igénylő Pogácsa köménymaggal

Hozzávalók

1 mk tengeri só
1 darab tojás
50 dkg finomliszt
1 csomag sütőpor
25 dkg trappista sajt
25 dkg vaj
1 kk egész kömény

Leírás

A sütőporos liszttel elmorzsoljuk a vajat/margarint, de lehetőleg minél gyorsabban, hogy ne olvadjon meg a zsiradék. Belekeverjük a reszelt sajtot és hozzáadjuk a sót, majd annyi tejfölt adunk hozzá, hogy a tészta összeálljon. Két ujjnyi vastagra nyújtjuk és kicsi pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk. Felvert tojással megkenjük, sóval és köménymaggal megszórjuk. Forró sütőben, arany színűre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4